BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zico: ''Deıvıd kafamı kurcalıyor''

2 posters

Zico: ''Deıvıd kafamı kurcalıyor'' Empty Zico: ''Deıvıd kafamı kurcalıyor''

Mesaj tarafından Onur Salı Tem. 03, 2007 12:40 pm

FB Teknik Direktörü Deıvıd'ı değerlendiriyor. İkinci sezonda daha başarılı olabilir

02.07.2007 16:01

Zico: ''Deıvıd kafamı kurcalıyor'' Zico
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Brezilyalı futbolcu Deivid'in takımda kalıp kalmayacağının belirsiz olduğunu belirterek, "Ben teknik adam olarak Deivid'in takımda kalmasını isterim. Deivid'in geçen yıl başarımızda büyük rol oynadığına inanıyorum ve daha fazla adapte olmuş şekilde Türkiye'deki ikinci sezonunda daha başarılı olacağını düşünüyorum'' dedi.

Özel Acıbadem Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinden ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico,
Deivid'in takımdaki geleceğinin belirsiz olduğunu söyleyerek, "İyi bir forvet oyuncusuna bir ya da birden fazla forvet oyuncusuna her takım sahip olmak ister. Fakat şu anda daha fazla Deivid'in takımda kalıp kalmayacağı kafamı kurcalıyor. Ben Deivid'in takımda kalmasını isterim. Devid'in geçen yıl başarımızda büyük rol oynadığına inanıyorum ve daha fazla adapte olmuş şekilde Türkiye'deki ikinci sezonunda daha yararlı olacağını düşünüyorum. Ama takımda kimin gidip kimin kalacağ önümüzdeki günlerde belli olacak" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un yaşıyla ilgili yapılan eleştirilerle ilgili olarak ise Zico, Roberto Carlos'un yaşının önemli olduğunu düşünmediğini, iyi bir profesyonel olduktan sonra yaşın fazla önemi olmadığını kaydetti. Zico, bir soru üzerine kaleciler Volkan ve Serdar'a güvendiğini, son şampiyonluğu da onlarla birlikte aldıklarını söyleyerek, Volkan Babacan'ın sakatlık durumunu da göz önünde bulundurduktan sonra kaleci transfer edip etmeyeceklerine karar vereceklerini belirtti.

Yeni sezonda da geçen sezon sonunda yaşadıkları mutlulukları yaşamayı dilediğini belirten Brezilyalı teknik adam, "Ülkeme gittiğimde güzel karşılandım. 100. yılda kazanılan şampiyonluk çok anlamlıydı. Fakat her şey çalışmaktan geçiyor. Biz çalışıp doğru işleri yaptık ve o yüzden başarıya ulaştık. Böyle bir başarıdan sonra şehrime döndüğümde gösterilen ilgi beni mutlu etti. Şunu fark ettim, artık Brezilya'da Fenerbahçe taraftarı çok fazla olmaya başladı. Hatta Brezilya'da tuttuğu takım haricinde 2. takım olarak Fenerbahçe'yi tutan çok insan var" diye konuştu.

Takımdan ayrılan futbolculara gittikleri takımlarda başarılar dileyen Zico, yeni transferlerin de Fenerbahçe'nin ne kadar büyük olduğunu, hedeflerinin neler olduğunun bilincinde olan oyuncular olduğunu belirtti. Bu sezonun da zor geçeceğini ifade eden Zico, "Bütün takımlar daha da güçlenip şampiyonluk için yarışacak. Rakiplerimize saygı duyuyoruz, ama biz kendi işimize bakacağız. Şampiyonlar Ligi'nde de hedefimizin peşinde koşacağız" ifadelerini kullandı. Zico, Ümit ve Tuncay'ın ayrılmasından sonra takımın kaptanın kim olacağı sorusuna ise, "Buna karar vereceğiz. Şu anda Semih" şeklinde cevap verdi.
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

Zico: ''Deıvıd kafamı kurcalıyor'' Empty Geri: Zico: ''Deıvıd kafamı kurcalıyor''

Mesaj tarafından pInaR Perş. Tem. 05, 2007 5:22 pm

pAYlaşIM iÇİn sAol
pInaR
pInaR
Süper Mod.
Süper Mod.

- Similar topics