BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Doğan racon kesti

Doğan racon kesti Empty Doğan racon kesti

Mesaj tarafından Onur Cuma Tem. 06, 2007 4:59 pm

Doğan racon kesti
Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan, 'Transfer yok' diyen idarecilerine basın toplantısında cevap verdi...
06.07.2007

Yönetim-teknik heyet krizi dün yine su yüzüne çıktı. Ziya Doğan, “Transfer yok” diyen idarecilerine basın toplantısında cevap verdi: 'İdarecilerimizle konuştum, oyuncu alınacağını biliyorum. Takımın takviyeye ihtiyacı olan yerleri ver. Ben, ideal kadroyu kurmak istiyorum.'

Açık ve net konuştu
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın dün yaptığı basın toplantısı transferdeki gelişmelere yepyeni bir boyut kazandırdı... Yönetim her fırsatta, “Transfer kapandı. Bu ekiple yola devam edeceğiz” açıklamalarını yapsa da Bordo-Mavililer’in hocası, takıma takviyenin şart olduğu yönünde ifadeler kullandı. “Yönetimle konuştum, oyuncu alacaklarını biliyorum. İlgilendikleri isimler var” diyerek umudunu koruduğunu ifade eden Karadeniz temsilcisinin deneyimli hocası, “Transferin bitmesine daha zaman var. Takımın takviyeye gerek duyan yerleri olduğu bir gerçek. Ben de istediğim ideal kadroyu kurmak istiyorum” yorumlarını yaptı.

‘Özellikle stoper lazım’
Yönetim ile yaptıkları görüşmelerin ardından İnter Toto’ya önem verilmesinin kararlaştırıldığını dile getiren Doğan, “İşe ciddiyetle sarılmamızı istediler. Biz de as futbolcularımızı çağırma kararı aldık” dedi. Kadrodaki sorunlu yabancı probleminin çözümü için de yönetimin çalıştığını bildiren Trabzonspor’un hocası, “Eğer gönderilebilen olursa yabancı transferinin önü açılır. Özellikle stoperde sıkıntı yaşıyoruz. Her takımın 5-6 stoperi var. Trabzonspor eğer şampiyonluğa oynayacaksa stopere ihtiyacı var. Ancak mevcut şartlar altında transferin zor olduğunun da farkındayım” diye konuştu
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.