BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yıldızlar göreve

Yıldızlar göreve Empty Yıldızlar göreve

Mesaj tarafından Onur Cuma Tem. 06, 2007 5:01 pm

Yıldızlar göreve
Vllaznia önüne PAF ağırlıklı bir kadroyla çıkmayı planlayan Ziya Doğan, ekibinden gelen raporla fikir değiştirdi.
05.07.2007

‘Hazır olun’
Trabzonspor iyiden iyiye Vllaznia maçının havasına girerken, teknik heyet de kafasındaki sistemi şekillendiriyor... İlk etapta Arnavut temsilcisiyle yapacakları karşılaşmaya PAF takım ağırlıklı bir kadroyla çıkmayı planlayan Bordo-Mavililer’in hocası Ziya Doğan’ın fikri, rakibin Zagrep müsabakalarını izleyen yardımcılarından gelen raporlarla beraber değişti. Arnavut temsilcisini artık daha fazla ciddiye alan deneyimli hoca, yıldızlarına da ‘hazır olun’ mesajını verdi.

Fark hesapları
Kurmaylarının, “Trabzon’daki maçta işi çözmeli, bizi rahatlatacak bir skor elde etmeliyiz” raporunu dikkate alan Ziya Doğan’ın özellikle Gökdeniz Karadeniz ve Hüseyin Çimşir gibi etkili isimleri mutlaka sahaya süreceği dile getirildi. Deneyimli hoca, bu isimlerden takımdaki gençleri ve yeni transferleri erken açılacak sezona motive etme konusunda da yardım alıyor. Yaşanacak bir hayal kırıklığının getireceği çöküntüye dikkat çeken Doğan, işi ilk maçta bitirmeyi planlıyor.

Umut’un gözü yüksekte
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un en skorer ismi olan Umut Bulut, gözünü yükseğe dikti. Adı Trabzonspor ile özdeşleşen Fatih Tekke’nin yokluğunu doldurmak için çalıştığını anlatan genç golcü, “Bunun zor olduğunu biliyorum ama elimden geleni yapıyorum. Gelecek sezon da bu doğrultuda çalışan bir Umut Bulut izleyeceksiniz” dedi.

Haydi Avni Aker’e
Pazar günü oynanacak Vllaznia karşılaşmasının biletlerini satışa sürmeye hazırlanan yönetim, taraftarından maça büyük ilgi bekliyor. Fiyatları çok ucuz tutmayı ve bu sayede Avni Aker’i doldurmayı planlayan idareciler, “Taraftarımızın geçen sezonu unutup gelecek döneme konsantre olmasını istiyoruz” ifadesini kullandı.
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.