BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trabzonspor’a son uyarı

Trabzonspor’a son uyarı Empty Trabzonspor’a son uyarı

Mesaj tarafından Onur Cuma Tem. 06, 2007 5:02 pm

Trabzonspor’a son uyarı
Shpetım Duro, Trabzon’un rakibi Vllaznia hakkında çarpıcı bilgiler verdi.
05.07.2007

Karadeniz Oyunları için Trabzon’da bulunan Arnavutluk U 17 Milli Takımı’nın teknik patronu ve A Milli Takım’da Bariç’in yardımcısı olan Shpetım Duro, Trabzonspor’un İnter Toto’daki rakibi Vllaznia hakkında FANATİK’e çarpıcı bilgiler aktardı. Vllaznia’nın küçümsenmemesi gerektiğini söyleyen Duro, temsilcilerinin turu geçmesinin kendisini hiç şaşırtmayacağına dikkat çekti. Ve söz şimdi Bordo-Mavililer’e son uyarıları yapan deneyimli antrenörde: “Zagrep karşısında kimse Vllaznia’ya şans tanımazken ben turdan emindim. Belki tek tek ön plana çıkmış futbolcuları yok ama takım oyununu iyi oynuyor, disiplini hiç elden bırakmıyorlar. Bunda 43 yaşındaki genç hoca Mireljosa’nın katkısı büyük. Vllaznia’nın 3 A Milli, 3 de Ümit Milli oyuncusu var ve Trabzonspor gibi ülkenin dört büyük ekibinden biri. Ayrıca Vllaznia, gelişme göstermek için kolları sıvayan ve 10 yıllık bir planlama üzerinde duran Arnavutluk futbolunun yükselen değerleri arasında görülüyor. Kısacası Trabzonspor’un işi sanıldığı kadar kolay değil.”

Vllaznia şifreyi çözmeye çalışıyor
Trabzonspor, yardımcı antrenörleri aracılığıyla rakibinin iki maçını izleyip taktiğini oturtmaya çalışırken, Vllaznia, Bordo-Mavililer hakkında bilgi edinememiş olmanın sıkıntısını yaşıyor. Karadeniz ekibinin bu sezon hiç maç yapmamış olması sebebiyle Trabzonspor’u takip ettiremeyen Vllaznia, daha önce Türkiye’de forma giymiş Arnavut oyuncular aracılığıyla temsilcimizi çözmenin yollarını arıyor
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

- Similar topics