BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Şu an yaşadığım aşk başka bir şey!

3 posters

Şu an yaşadığım aşk başka bir şey! Empty Şu an yaşadığım aşk başka bir şey!

Mesaj tarafından Onur Ptsi Tem. 09, 2007 12:48 pm

Şu an yaşadığım aşk başka bir şey!

* Yasaklara inanır ya da uyar mısınız? Kendi bildiğimi okuduğum söylenebilir ama zaten çok uçlarda yaşayan, düşünen biri de değilim. Dolayısıyla doğrularım genel düzenle çok da çakışmıyor.
* Doğru ilişki sizce neyi ifade ediyor? Her şeyden önce karşımdakine duyduğum saygı geliyor. Sevgi ve güven bile bundan sonra. Manevi olarak benden daha güçlü ve başarılı biri olmalı. Benim yaşadığım şeyin yanında sevgi çok basit kalıyor açıkçası. Daha önce başkasına da aşık oldum ama şu anda yaşadığım başka bir şey.
* Aşkın nedeni var mıdır sizce? Aşkın anlatabileceğim nedenleri olmak zorunda değil diye düşünüyorum.
* Kıskanç mısınız? Evet ama tatlı bir kıskancımdır; çok şımarırım.
* En çok neyi kıskanıyorsunuz? Kadınların beni hiçe sayarak erkek arkadaşıma yaptıklarına sinirleniyorum!
Şu an yaşadığım aşk başka bir şey! Sp

Yayın tarihi: 19 Haziran 2007, Salı
Web adresi: http://www.sabah.com.tr/2007/06/19/gny/haber,B2560EB7910A4D1591BFAEFD07024C8A.html
Tüm hakları saklıdır.
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

Şu an yaşadığım aşk başka bir şey! Empty Geri: Şu an yaşadığım aşk başka bir şey!

Mesaj tarafından pInaR Ptsi Tem. 09, 2007 4:56 pm

onur bu ne oluyor...
pInaR
pInaR
Süper Mod.
Süper Mod.

Şu an yaşadığım aşk başka bir şey! Empty Geri: Şu an yaşadığım aşk başka bir şey!

Mesaj tarafından Mert Çarş. Ağus. 08, 2007 7:39 pm

eline sağlık...
Mert
Mert
MODERATÖR
MODERATÖR