BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Linderoth "GS'de çok mutluyum" dedi

2 posters

Linderoth "GS'de çok mutluyum" dedi Empty Linderoth "GS'de çok mutluyum" dedi

Mesaj tarafından Onur Salı Tem. 10, 2007 10:22 pm

Linderoth "GS'de çok mutluyum" dedi
"Galatasaray'ın büyüklüğünü takıma geldikten sonra daha iyi anladım"

09.07.2007 15:56
Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth, Sarı-kırmızılı takımda çok mutlu olduğunu belirterek, takımının başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Linderoth, İsviçre'de kamp yaptıkları Grand Hotel Des Bains'te düzenlediği basın toplantısında yeni takımına kısa sürede uyum sağladığını belirtti. İsveçli futbolcu, "Galatasaray'da çok mutluyum. Takım arkadaşlarımın arasına katılmak da çok kolay oldu. Bana yardımcı çok yardımcı oldular. Onların yardımıyla kolay bir intibah dönemi geçirdim" dedi.

Galatasaray'a gelmeden önce Sarı-kırmızılı takımın büyük bir kulüp olduğunu bildiğini ifade eden Linderoth, "Kulübün içerisine girdiğimde takımın büyüklüğünü daha iyi görme şansım oldu. Takıma geldikten sonra taraftarların ilgisini yeni yeni anlamaya başlıyorum. Bu çok güzel bir şey. Buraya gelmeden önce Türkiye hakkında bilgim yoktu. Sadece bir kez İstanbul'a gelmiştim. İstanbul'un keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Çok güzel bir şehir. Ailemle birlikte İstanbul'da çok iyi karşılandık ve çok mutluyuz" diye konuştu.

Teknik direktör Karl Heniz Feldkamp'ın çok kaliteli ve hırslı bir teknik adam olduğunu söyleyen Linderoth, "Futbolcularından daha fazla şeyler alacağını biliyor ve bu yönde çalışmalırını sürdürüyor. Ben de Galatasaray'ın başarısı için elimden geleni yapacağım. Benim katkılarım ile de takım başarılı olacak" dedi.

Yaptıkları antrenmanlar hakkında da bilgiler veren İsveçli futbolcu, "Çok iyi ve faydalı antrenmanlar yapıyoruz. Özellikle çok fazla bire bir, ikiye bir mücadeleler yaptık. Bu antrenmanlar bize çok şey kattı. İleriki günlerde taktik idmanların sayısı artacak. Yaptığımız her antrenmanın tüm oyunculara çok faydalı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bir soru üzerine yıldız futbolcu Lincoln'ün çok iyi bir futbolcu olduğu ifade eden Linderoth, "Ben Kopenhag'da oynarken Schalke'ye dostluk maçı oynamaya gitmiştik ve orada Lincoln ile karşılaşmıştık. Şimdi antrenmanlarda daha fazla tanıma fırsatı buluyorum. İyi bir 10 numara. Çok iyi top kullanıyor ve serbest vuruşları çok iyi. Takımda bir çok iyi arkadaşım var. İngilizce konuşabilen herkesle de sohbet edebiliyoruz. Kaleci Orkun ile aynı odayı paylaşıyoruz. Boş zamanlarımda Aykut ile de bol bol sohbet ediyoruz. Şimdiye kadar daha çok kalecilerle sohbet ettim" diye konuştu.

Linderoth, ayrıca takım arkadaşlarının kendisine "Tobbi" diye çağırdıklarını söyledi. Galatasaray'ın geçen yıl da kendisiyle ilgilendiğini duyduğunu belirten İsveçli futbolcu, "O zaman, Kopenhag'da kontratım sürdüğü için beni bırakmadılar. Bu yıl Kopenhag takımına görevimi yaptığımı ve ayrılmak istediğimi söylediğim. Galatasaray'ınn teklifi geldi ve kabul ettim" dedi.
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

Linderoth "GS'de çok mutluyum" dedi Empty Geri: Linderoth "GS'de çok mutluyum" dedi

Mesaj tarafından manyaq.karisma Perş. Tem. 12, 2007 4:56 pm

mutlu olcak tabi
manyaq.karisma
manyaq.karisma
Üye
Üye

- Similar topics