BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SAVIOLA REAL MADRID'TE

SAVIOLA REAL MADRID'TE Empty SAVIOLA REAL MADRID'TE

Mesaj tarafından Onur Cuma Ağus. 03, 2007 12:52 pm

SAVIOLA REAL MADRID'TE SAVIOLA REAL MADRID'TE Javier_Saviola

Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Saviola, Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

İspanya'nın Real Madrid kulübü, Barcelonalı Javier Saviola'yı transfer etti. 25 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Saviola, ''Ben profesyonel bir futbolcuyum. Barcelonalı taraftarlara teşekkür ederim ama artık Real Madridliyim. Real Madrid beni aradığında bir dakika bile düşünmedim. Benim için kaçırılmaması gereken bir fırsattı'' diye konuştu.

Ezeli rakibi Barcelona'dan bonservis ücreti ödemeden Saviola'yı alan Real Madrid de kulüp başkanı Ramon Calderon da, ''Bize unutulmayacak günler yaşatacak bir futbolcuyu aldık. Sadece futbol kalitesi değil, yüreğiyle de oynayan bir futbolcu'' dedi.

Başkent ekibi ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Arjantinli oyuncunun, senelik 2.5 milyon Euro alacağı belirtildi.

2001 yılında büyük umutlarla Barcelona'ya gelen Saviola, burada bekleneni tam olarak veremezken, teknik direktör Frank Rijkaard'ın gözüne girmeyi başaramadı.
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

- Similar topics