BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORTA OKUL ANKET SORULARI (Aklımda kalan birkaç soru))))

3 posters

ORTA OKUL ANKET SORULARI (Aklımda kalan birkaç soru)))) Empty ORTA OKUL ANKET SORULARI (Aklımda kalan birkaç soru))))

Mesaj tarafından Gamze Salı Ağus. 07, 2007 5:26 pm

1. Bir yağmur damlası olsaydın, nereye düşmek isterdin (nasıl da uğraşırdık egzantirik bi cevap bulmak için )
  2. Büyüyünce ne olmak istiyorsun ( ne yazdık, ne olduk)
  3. En çok beğendiğiniz şarkı hangisi ve neden (hangisini anlardık da nedenine ne cevap verilir ki)
  4. Burcunuz (bu soru olmazsa anket kabul olmazdı herhalde) ? Neden ? Smile)
  5. Son olarak vermek istediğiniz bir mesaj var mı ( aslında bu mesajlar dünyaya verilirdi ama ne yazık ki sadece 1 kişiye ulaşırdı, o da anket sahibi )

Lütfen cevaplayınız
Gamze
Gamze
Süper Mod.
Süper Mod.

ORTA OKUL ANKET SORULARI (Aklımda kalan birkaç soru)))) Empty Geri: ORTA OKUL ANKET SORULARI (Aklımda kalan birkaç soru))))

Mesaj tarafından Gamze Salı Ağus. 07, 2007 5:38 pm

1. Afrika'daki kurumus topraklara dusmek isterdim, mumkunse yanimda arkadaslari da gotururdum:) Bir elin nesi var, iki elin sesi var hesabi:)

2.astronot olmak istiodummm..ama pek tutarlı diilim
sanırım...

3.aslında buraya bi liste çıkaracak kadar çok müzik dinleme kapasitem ve tuhaf zevklerim var ama Ankara'da aşık olmak şarkısı-Zuhal Olcay diyeyim.Ömründe Ankara'yı sadece tvden görmüş biri olarak neden bu şarkıyı bu kadar çok seviyorum ben de bilmiyorum..

4.başak..çünkü öle denk gelmişşş..

5- dünyaya mesaj: dönme, dur artık Smile) başımm dönüyorr..

eee anketi ilk anket sahibi doldurur ki digereri kopya çekebilsinn Laughing
Gamze
Gamze
Süper Mod.
Süper Mod.

ORTA OKUL ANKET SORULARI (Aklımda kalan birkaç soru)))) Empty Geri: ORTA OKUL ANKET SORULARI (Aklımda kalan birkaç soru))))

Mesaj tarafından pInaR Salı Ağus. 07, 2007 6:35 pm

gamse cvpların süpermiş
pInaR
pInaR
Süper Mod.
Süper Mod.

Mesaj tarafından Onur Çarş. Ağus. 08, 2007 4:00 pm

1)bır yagmur damlası olsaydım bır okyanusa dusmek ısterdım
2)tarıhci
3)leman sam gul guzeli cunku cok anlamlı..
4)balık
5)aklıma bısı gelmedı ORTA OKUL ANKET SORULARI (Aklımda kalan birkaç soru)))) 604573

pınaaarcım bu sekılde cvp vereceksın ORTA OKUL ANKET SORULARI (Aklımda kalan birkaç soru)))) 604573
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

- Similar topics