BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gülben yüzünden sevgilimden ayrıldım

3 posters

gülben yüzünden sevgilimden ayrıldım Empty gülben yüzünden sevgilimden ayrıldım

Mesaj tarafından pInaR Salı Haz. 19, 2007 10:03 am

Gülben yüzünden sevgilimden ayrıldım!

[/b]
Seren Serengil, 'Gülben geçmişini inkar eden biri... Hayatımda biri vardı, Gülben yüzünden beraber olduğum kişiden ayrıldım' dedi. Fox TV'deki 'Dobra Dobra'ya konuk olan Seren Serengil çarpıcı açıklamalar yaparak bazı sırları ortaya çıkardı. Şenay Düdek ve Cenk Eren'in sorularını cevaplayan Serengil, 14 yıldır konuşmadığı Gülben Ergen'i adeta yerden yere vurdu. Seren, 'Gülben geçmişini inkar eden biri. Ben onu ilk olarak bir TV programının kapısına gelip 'Sizinle tanışmak istiyorum' dediğinde tanıdım. O zamanlar isimsiz biriydi. Birinci sınıf manken değildi, onunla çok ilgilendim' dedi.
ABİSİYLE OLMUŞ!
Serengil konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Gülben'le arkadaş oldum. Aynı yatakta yattık. O şimdi bunu da inkar eder ama! Her çalıştığım yere onu da götürdüm. Kadromda ona yer verdim. O zamanlar hayatımda biri vardı. Gülben yüzünden beraber olduğum kişiden ayrıldım.' Seren, Cenk Eren'in 'Gülben, sizin birlikte olduğunuz kişiyle mi birlikte oldu?' diye sorması üzerine 'Hayır' cevabını verdi. Şenay Düdek, 'Seren'in birlikte olduğu kişinin abisiyle Gülben beraber oldu' diye konuştu.

En son tarafından Çarş. Haz. 27, 2007 2:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
pInaR
pInaR
Süper Mod.
Süper Mod.

gülben yüzünden sevgilimden ayrıldım Empty Geri: gülben yüzünden sevgilimden ayrıldım

Mesaj tarafından Onur Paz Haz. 24, 2007 3:19 pm

saol
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

gülben yüzünden sevgilimden ayrıldım Empty Geri: gülben yüzünden sevgilimden ayrıldım

Mesaj tarafından Gamze Ptsi Haz. 25, 2007 11:10 pm

üf Sad
Gamze
Gamze
Süper Mod.
Süper Mod.

Mesaj tarafından Gamze Ptsi Haz. 25, 2007 11:30 pm

Mad
Gamze
Gamze
Süper Mod.
Süper Mod.