BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hülya evlenemez 'ZEHRA'YI ELİNDEN ALIRIM'

2 posters

Hülya evlenemez 'ZEHRA'YI ELİNDEN ALIRIM' Empty Hülya evlenemez 'ZEHRA'YI ELİNDEN ALIRIM'

Mesaj tarafından pInaR Çarş. Haz. 27, 2007 3:06 pm

Hülya evlenemez 'ZEHRA'YI ELİNDEN ALIRIM'

Hülya Avşar bir süredir aşk yaşadığı ünlü iş adamı Sadettin Saran'la evlilik planları yaparken Avşar'ın ayrıldığı eşi Kaya Çilingiroğlu bu evliliğe karşı olduğunu açıkladı. Kameralar aracılığıyla Hülya Avşar'a adeta mesaj gönderen Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar'ın Sadettin Saran'la evlenirse kızı Zehra'yı alacağını açıkladı.

Hayatım Boyunca
Çilingiroğlu şöyle konuştu: 'Kızım Zehra için hayatım boyunca evlenmeyeceğim. Büyük konuşuyorum biliyorum ama aksini yaparsam bana hatırlatırsınız. Ben kızım Zehra'nın başka bir erkekle aynı ortamda olmasını istemiyorum.. Zehra'nın ömür boyu annesi Hülya Avşar, babası da Kaya Çilingiroğlu olacak. Babası da başka biriyle evlenmeyecek.' Hülya Avşar eski eşinin bu sert çıkışına henüz bir yanıt vermedi
pInaR
pInaR
Süper Mod.
Süper Mod.

Hülya evlenemez 'ZEHRA'YI ELİNDEN ALIRIM' Empty Geri: Hülya evlenemez 'ZEHRA'YI ELİNDEN ALIRIM'

Mesaj tarafından Gamze Perş. Haz. 28, 2007 12:26 am

vah vah yazık kıza
Gamze
Gamze
Süper Mod.
Süper Mod.

- Similar topics