BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Büyük denizde boğulmayı tercih ettim

3 posters

Büyük denizde boğulmayı tercih ettim Empty Büyük denizde boğulmayı tercih ettim

Mesaj tarafından pInaR Çarş. Haz. 27, 2007 8:33 pm

Büyük denizde boğulmayı tercih ettim

Röportaj: Pınar YILMAZERLER

Barış, "Küçük yerin büyük adamı olmaktansa, büyük denizde boğulmayı tercih ettim" diyor.

"Popstar"ın en çok ilgi gören yarışmacılarından biri olan Barış Kömürcüoğlu, "İz" adlı ilk albümünü ve geleceğe dair planlarını anlattı. Genç şarkıcı, "Küçük yerin büyük adamı olmaktansa, büyük denizde boğulmayı tercih ettim" diyor.

erelerdeydiniz bunca zaman?

- 2003 yılının şubat ayında bitmişti "Popstar" yarışması. Bundan iki ay önce de "İz" adını verdiğim albümümü çıkardım. Bu arada geçen zamanı üç kategoriye ayırdım: İlk bir yıl yarışma zamanı anlaşmalı olduğum şirketin benden boşu boşuna çaldığı bir yıldı. İkinci yıl kendimi finanse edebileceğim duruma geldiğim yıl oldu. Sonrasında da o finansmanı albüme yatırdığım zaman dilimi... Çünkü albümün prodüksiyonunu da kendim yaptım.

n Yarışmaya katıldığınız için pişman oldunuz mu hiç?

- "Oldum" dersem haksızlık etmiş olurum. Yarışma sayesinde çok geniş bir kitleye ulaştık.

n Bu yarışma olmasaydı sizi tanıyabilecek miydik?

- Muhtemelen yine tanırdınız. Zaten 2002 yılında albüm yapmak için gelmiştim Ankara’dan İstanbul’a. Küçük yerin büyük adamı olmaktansa, büyük denizde boğulmayı tercih ettim. Tam kriz dönemiydi. Bir buçuk yıl kadar kulüplerde çalıştım, vokal yaptım. Sonra da yarışmaya girdim.

n O günlere dönüp bakıldığında, hayallerinizin pek de gerçekleşmediği görülüyor...

- Kimse kimseyi kandırmamalı. Çünkü çok yetenekli insanlar finalist olmadı. Bu bir yarışma değil, şov programı olarak ele alındı. Reytinge en çok hizmet edecek karakterler seçildi. Bu yüzden bugün hiçbirisinin bir yerde olmaması çok normal.

n Uzun süre ara verdiniz, ekranlara yeniden dönerken tereddütleriniz oldu mu?

- Çok büyük bir sıkıntı duymadım. Çünkü hayata karışarak yaşayan bir insanım. Tarkan örneği var önümüzde. Tarkan’a dokunamazsınız, ulaşamazsınız. Onun öyle bir sunum politikası var. Ben işimi çok iyi yapıp, Tarkan seviyesinde anılsam bile o stratejide davranacak biri değilim.

n Albüm çıkalı iki ay oldu. Hayal ettiğiniz gibi mi oldu her şey?

- Aşağı yukarı hayal ettiğim gibi oldu. Çıkış şarkım tuttu. Yeniden ekranlarda olmam karşısında insanların gösterdiği tepki çok hoşuma gidiyor. İki ayda 40 programa davet edildim. Dizi projeleri geliyor.

n Neleri yapmaktan keyif alırsınız?

- Benim en büyük zevkim spor. Uzun yıllar Karşıyaka Spor Kulübü’nde profesyonel olarak basketbol oynadım, ardından da voleybol. Üniversiteyi kazanıp İzmir’den Ankara’ya gidince okul takımında oynamaya başladım. Ardından da müzik başladı.

n Aşk hayatınızda zor bir insan mısınız?

- Çok zorumdur. Hiç makbul bir sevgili değilimdir. Zaten Kova burcu olanlar için; "İyi bir baba, iyi bir arkadaş ama kötü bir eş" derler.

n Hangi açıdan zorsunuz?

- Ayrıntılara çok takılırım, devamlı düşünürüm. Çok eleştirel bir yönüm vardır. Hayata o kadar eleştirel bakmak doğru değil aslında ama insan sevdiğiyle uğraşırmış! Yarışma zamanında başlayan bir ilişkim vardı. İki yıl önce bitti. Benim hayatım kolay katlanılabilir bir hayat değil. Dolayısıyla karşımdakine benim de biraz anlayışlı davranmam şart. Ama ne olursa olsun, kendimi karşı tarafın yerine koyduğumda gurur verici bir olay. Başarılı bir insanla birlikte olduğu için hayatın zorluklarını biraz tolere edebilsin. Bugüne dek iki tane sevgilim olmuştur.
pInaR
pInaR
Süper Mod.
Süper Mod.

Büyük denizde boğulmayı tercih ettim Empty Geri: Büyük denizde boğulmayı tercih ettim

Mesaj tarafından Gamze Perş. Haz. 28, 2007 12:28 am

saol canım
Gamze
Gamze
Süper Mod.
Süper Mod.

Büyük denizde boğulmayı tercih ettim Empty Geri: Büyük denizde boğulmayı tercih ettim

Mesaj tarafından Onur Cuma Haz. 29, 2007 3:24 pm

zevk meselesı
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

- Similar topics