BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulusoy güvenoyu almalı"

3 posters

Ulusoy güvenoyu almalı" Empty Ulusoy güvenoyu almalı"

Mesaj tarafından Onur Perş. Haz. 28, 2007 8:56 pm

"Ulusoy güvenoyu almalı"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu'nun sadece kurullarıyla değil yönetim kuruluyla da yeniden yapılanması gerektiğini söyledi.
Futbol Federasyonu'nun Ankara'da yapılan Olağan Mali Genel Kurulu'nda, açıklama yapan Yıldırım, ''Benim derdim Haluk gitsin, Ahmet gelsin değil. Bu iş konuşmayla olmaz. Ulusoy'un çıkıp güvenoyu alması lazım. El indirip kaldırılarak futbola katkı sağlanmaz. Federasyon sadece kurullarıyla değil, yönetim kuruluyla da yeniden yapılanmalıdır. Genel kurulda her iki tarafın da yaptığı, Türk futboluna katkı sağlamaz. Otelde kapı altlarından FIFA'nın yazısının atılması da hoş olmadı. Burada hiç bir şey olmaz. Ayıp olmasın diye genel kurulu terk etmedim. Burada futbolun sorunlarının konuşulması lazım'' diye konuştu.
Yabancı futbolcu kontenjanı konusunda Futbol Federasyonu'nun geç kaldığını savunan Yıldırım, ''Federasyon yönetimi AB ülkelerinden örnek alsın. Gitsinler İngiltere'de, Fransa'da, İtalya'da bu işler nasıl yapılıyor baksınlar'' diye konuştu.
Yıldırım ayrıca, bir Futbol Federasyonu yöneticisinin, yeni transferleri Brezilyalı Roberto Carlos'un yaşlı olduğu yönünde yorumda bulunmasını da eleştirerek, ''Böyle düşünen birinin, yarın Roberto Carlos disiplin kuruluna giderse, nasıl bir tutum izleyeceğini de merak ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Kaynak : AA
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

Ulusoy güvenoyu almalı" Empty Geri: Ulusoy güvenoyu almalı"

Mesaj tarafından pInaR C.tesi Haz. 30, 2007 2:35 pm

paylaşım için saol
pInaR
pInaR
Süper Mod.
Süper Mod.