BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yemekte rakibim Demet Sağıroğlu

4 posters

Yemekte rakibim Demet Sağıroğlu Empty Yemekte rakibim Demet Sağıroğlu

Mesaj tarafından pInaR C.tesi Haz. 30, 2007 1:57 pm

Kuşum Aydın, çilek medya tarafından piyasaya çıkartılan "Aydın'dan Yöresel Yemekler" isimli kitap raflardaki yerini aldı.

240 tariften oluşan yöresel ve özel tatlılardan oluşan kitabın tanıtımını Aydın, önceki gün Nişantaşı'ndaki Ege Mutfağı restoranında gerçekleştirdi. Yemek kitabı
çıkartarak erkek sanatçılar arasında bir ilki gerçekleştirdiğinden söz eden Aydın, "Yemek yapmasını çok seviyorum. Özellikle Ege'yev özgü olan Çılbır yemeğine bayılıyorum. Yöresel yemekleri günümüze taşımış oldum. Gelecek olan tepkilerden hiçbir şekilde korkmuyorum. Eleştirilere her zaman açığım. Bana tepki verecek olan insan evime gelir yemeğimi yer eğer ki beğenmezse o zaman konuşsun. Yemeklerimi en çok Mehmet Ali Erbil ve Hilal Cebeci beğeniyor. Ben de Demet Sağıroğlu'nun yemeklerine bayılıyorum. Kendisini rakip olarak görüyorum. Seda Sayan ve Gülben Ergen'de yemeklerimi beğenir. Hatta Seda Sayan benden tarif bile almıştır" dedi. Meslektaşı Fatih Ürek'in Bodrum'dai ingiliz sevgilisiyle yakanlanmasıyla ilgili olarak Aydın, "Kolay kolay yakalanacağımı zannetmiyorum. Çünkü öyle bir arkadaşım yok. Ama arkadaşıma yakışır helal olsun. İnşallah evlenirler. Şu anda evliliği düşünmüyorum. Öyle bir talepte yok. Evleneceğim insanda yok" dedi. Sabah programı için teklifler aldığını belirten Aydın, yapımcılara seslenerek yemek programı yapmak istediğini belirtti.
pInaR
pInaR
Süper Mod.
Süper Mod.

Yemekte rakibim Demet Sağıroğlu Empty Geri: Yemekte rakibim Demet Sağıroğlu

Mesaj tarafından Gamze C.tesi Haz. 30, 2007 5:39 pm

eline saglık pınar
Gamze
Gamze
Süper Mod.
Süper Mod.

Yemekte rakibim Demet Sağıroğlu Empty Geri: Yemekte rakibim Demet Sağıroğlu