BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sadettin beyle bir süpriz yapabiliriz

4 posters

sadettin beyle bir süpriz yapabiliriz Empty sadettin beyle bir süpriz yapabiliriz

Mesaj tarafından pInaR Ptsi Tem. 02, 2007 4:02 pm

Sadettin Bey’le bir sürpriz yapabiliriz

sadettin beyle bir süpriz yapabiliriz 3652337 Hülya Avşar kendi adını taşıyan derginin Temmuz sayısında, okur mektupları bölümünde ilginç itiraflarda bulundu. Ünlü sanatçı, her an bir sürpriz yapıp Sadettin Saran’la nikáh masasına oturabileceğini yazdı.

Her an evlenebilirim

Hülya Avşar ile uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Sadettin Saran’ın ilişkisi evlilik yolunda ilerliyor. Avşar, her an nikáh masasına oturabileceğini sonunda Hülya Magazin adlı derginin ’okur mektupları’ bölümünde de itiraf etti. Avşar’ın, bu itirafı nikáhın her an olabileceği şeklinde yorumlandı.

Hülya Avşar, Sadettin Saran’la ne zaman evleneceği konusunda, okuruna yanıt verirken, "Ben de tam bilmiyorum inanın, ama evlilik bana çok uzak bir şey değil. Her an bir sürpriz yapabiliriz" diyerek, nikáha yeşil ışık yaktı.
sadettin beyle bir süpriz yapabiliriz 3652336Boşanmam çılgınlıktı

Avşar, aynı sayfada özel hayatına dair de ilginç detaylar verdi. Aşık olduğunda çok konuştuğunu, çok eğlendiğini, enerjisinin arttığını belirten Hülya Avşar, "Bir erkeğin önce dişlerine, sonra kulaklarına, sonra da kılığına bakarım. Bu üç kriter benim için çok önemlidir" dedi.

Avşar kendi adını taşıyan dergide bugüne kadar yaptığı en büyük çılgınlığı da açıkladı. Avşar bu konuda gelen okur sorusuna şu şaşırtıcı yanıtı verdi: "Bugüne kadar yaptığım en çılgınca şey boşanmaktı!"

Feraye’nin beni kıskandığını hissettim

Avşar dergide, Feraye Tanyolaç’ın Kaya Çilingiroğlu ile ilişkisini anlattığı röportajdan rahatsız olup olmadığı yönündeki soruya, "O röportajı okudum. Samimi duygularımı sorarsanız, mutlu oldum, kıskanıldığımı hissettim" yanıtını verdi.
pInaR
pInaR
Süper Mod.
Süper Mod.

sadettin beyle bir süpriz yapabiliriz Empty Geri: sadettin beyle bir süpriz yapabiliriz

Mesaj tarafından Gamze Ptsi Tem. 02, 2007 5:10 pm

PAYLASIM İÇİN SAOL
Gamze
Gamze
Süper Mod.
Süper Mod.

sadettin beyle bir süpriz yapabiliriz Empty Geri: sadettin beyle bir süpriz yapabiliriz

Mesaj tarafından Onur Ptsi Tem. 02, 2007 11:45 pm

paylasım ıcın cok saol
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

Mesaj tarafından Mert Çarş. Ağus. 08, 2007 7:44 pm

söle haberlere bayılıyorum haha
Mert
Mert
MODERATÖR
MODERATÖR