BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seda'yı seksi duygularla öpmedim

3 posters

Seda'yı seksi duygularla öpmedim Empty Seda'yı seksi duygularla öpmedim

Mesaj tarafından Onur Salı Tem. 03, 2007 12:19 pm

Seda Sayan'ı canlı yayında yere yatırarak öpen Özcan Deniz'den yeni açıklama...

03.07.2007 12:44

Seda'yı seksi duygularla öpmedim Zcan11 'Özcan Deniz'in geçtiğimiz günlerde canlı programına katıldığı Seda Sayan'ı yere yatırarak öpmesi hayli tartışma çıkardı. Bu olayın üzerine ikili arasında aşk dedikoduları yayılmaya başlayınca en büyük tepkiyi ise Seda Sayan'ın ayrıldığı sevgilisi Nihat Doğan gösterdi. Yaşananları uzaktan takip ettiğini belirterek "Sazanları izliyorum" diyen Nihat Doğan, meslektaşına göndermede bulundu. Ancak bu sözleri üzerine almadığını söyleyen Özcan Deniz ise "Asıl ona cevap vermek sazanlıktır" açıklamasını yaparak Nihat Doğan'ın söylediklerini ciddiye almadığını ifade etti. Seda Sayan ile yaşadıklarının sadece bir şov olduğunu belirten Özcan Deniz "Elimi kapatarak öptüğüm bir şovu çok abarttılar. Seda benim çok uzun yıllardır arkadaşım. Onu seks ya da cinsellik duyguları içinde öpmedim. Nihat hayatında olsa da olmasa da ben onu yine öperdim. Bunun için de çekinmezdim" diyerek, Nihat Doğan'a meydan okudu.
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

Seda'yı seksi duygularla öpmedim Empty Geri: Seda'yı seksi duygularla öpmedim

Mesaj tarafından pInaR Perş. Tem. 05, 2007 2:59 pm

yani ne denilebilir paylaşım için saol
pInaR
pInaR
Süper Mod.
Süper Mod.

Seda'yı seksi duygularla öpmedim Empty Geri: Seda'yı seksi duygularla öpmedim