BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KOVAÇEVİÇ OLYMPIAKOS'TA

KOVAÇEVİÇ OLYMPIAKOS'TA Empty KOVAÇEVİÇ OLYMPIAKOS'TA

Mesaj tarafından Onur Cuma Ağus. 03, 2007 12:56 pm

KOVAÇEVİÇ OLYMPIAKOS'TA KOVAÇEVİÇ OLYMPIAKOS'TA Darko_Kovacevic

Transferin hızlı takımı Yunanistan şampiyonu Olympiakos, İspanya La Liga'ya veda eden Real Sociedad'ın golcü futbolcusu Darko Kovacevic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

33 yaşındaki Sırp golcü yaptığı açıklamada, "Bu transferin bana farklı tecrübeler yaşatacağını ve yeni takımımla şampiyonluklar kazanacağımı umut ediyorum. Ben söz vermeyi fazla sevmem ama takımımın ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olması için elimden gelenin en iyisini yapacağıma eminim" dedi.

Real Sociedad forması altında 261 lig maçında 92 gol kaydeden tecrübeli futbolcu, Yunan ekibin transfer döneminde kadrosuna kattığı 4. futbolcu oldu. Kırmızı beyazlılar daha önce defans oyuncusu Paraskevas Antzas ve Arjantin'li futbolcular Leonel Núñez ile Luciano Galletti'yi de renklerine bağlamıştı.

Kovacevic'in transferiyle AEK Athens'a giden Rivaldo'nun boşluğunu doldurmayı hedefleyen Olympiakos'un, Real Madrid'li defans oyuncusu Raul Bravo'yu da kadrosuna katmak için düğmeye bastığı ifade edildi.
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.