herkesin dikkatine..
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
herkesin dikkatine..
Bazı arkadaşlar açılmış olan mesajlara igrenç diye yorumlar yapıyor..
Bence böyle bir yorum kimseye yakışmıyor..Kelimelerimize biraz dikkat edelim lütfen..
Bence böyle bir yorum kimseye yakışmıyor..Kelimelerimize biraz dikkat edelim lütfen..
empty- MODERATÖR
Geri: herkesin dikkatine..
eet sana katıLıyorum sonuçta onu yazmak için ve yada siteye koymak için uqrasıoruz ve urasıoLar biras daha sayqı pLsss
niL- Üye
şimdi empty baktığımız da ilk göze çarpan o iğrenç dedirtecek konuya [sibir arkadaşımız konuya açan arkadaşımzla samimiyetinden dolayı bu espriyi yapmış bunu verilen emeğe saygısızlık olarak algılamak ne kadar doğru bunu da bilemiyorum açıkcası
pInaR- Süper Mod.
ben ikinize de katılmıyorum arkadaslarr..
ha her paylaşımda iğrenç vs. gibi kelimeler kullanılsa haklısınız ama bu kelime genelde korku odasında yazılıo ve yapılan işe diil o görüntüye iğrenç denilio..kimsenin de yanlış anladığı yok ki olsa zaten o konuyu açan arkadaş ikaz edr bence yani size gerek kalmaz..
daha acık konuşalım mesela korku odası bölümünde b..nu yiyen adam die bi konu var o konuya ne yazılabilir iğrençten başka..
yani arkadaşlar yanlış şeylere takılıosunuz bence...
ha her paylaşımda iğrenç vs. gibi kelimeler kullanılsa haklısınız ama bu kelime genelde korku odasında yazılıo ve yapılan işe diil o görüntüye iğrenç denilio..kimsenin de yanlış anladığı yok ki olsa zaten o konuyu açan arkadaş ikaz edr bence yani size gerek kalmaz..
daha acık konuşalım mesela korku odası bölümünde b..nu yiyen adam die bi konu var o konuya ne yazılabilir iğrençten başka..
Gamze- Süper Mod.
konuya bakıs yönun yanlış oldugun ıcın empty dogal olarak da yanlıs anlamıssın.ben o ıgrenc kelımesını aşşalamak ıcın kullanmadım.zaten baska o b.. yıyen adama baska ne yazılabılır cok merak edıyorum..
Onur- Süper Mod.
Gamze demiş ki:ben ikinize de katılmıyorum arkadaslarr..
Ben korku odasından bahsetmiyorum arkadaşlar..Bahsettiğim iğrenç kelimesi başka konuda mevcut..
empty- MODERATÖR
tamam epty biz bütün bölümleri inceleyip bakıcaz o zaman veya sen bise link verde halledelim ve yorumlarımısa dikkat ederek yolumusa devam edelim
pInaR- Süper Mod.
Saolun arkadaşlar..
empty- MODERATÖR
1 sayfadaki 1 sayfası