anne oğul evlendi
+4
Gamze
fergie
Onur
pInaR
8 posters
BAKTABUL :: KARIŞIK :: İlginç Şeyler
1 sayfadaki 1 sayfası
anne oğul evlendi
Geçtiğimiz haftalarda firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu.
" Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik."
-Size karşı çıkan oldumu?
"Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız."
-İlerideki planınız ne?
"Çocuk düşünüyoruz "
" Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik."
-Size karşı çıkan oldumu?
"Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız."
-İlerideki planınız ne?
"Çocuk düşünüyoruz "
pInaR- Süper Mod.
Geri: anne oğul evlendi
çocukmu düşünüyorlar
Onur- Süper Mod.
yaa artık olmaz artık bide çocuk düşünüyorlarmışş
fergie- MODERATÖR
Taş yağacak başımıza..
empty- MODERATÖR
yuh bee bu kadarda olunmazz valla bide çocuk düşünüyolarmış yhaa yuh valla dicek bişey bulamıom
niL- Üye
ben bunları keserim valla hemde hiç acımadan
spyajan- Yabancı
BAKTABUL :: KARIŞIK :: İlginç Şeyler
1 sayfadaki 1 sayfası