kedi testi
4 posters
BAKTABUL :: KARIŞIK :: İlginç Şeyler
1 sayfadaki 1 sayfası
kedi testi
Yerli bir otomobil üreticisi firmamızın üst düzey yetkilisi, Japonya'da otomobiller banttan çıkınca kedi testi adında bir testen geçtiğini duymuş. Japonya'da otomobiller bu testi geçerse satışa çıkıyormuş. Güya Japonlar tamamen biten otomobilin içine akşamdan bir kedi koyuyorlarmış. Gece boyu arabada kapalı kalan kedi, sabah geldiklerinde yaşıyorsa izolasyonda sorun var diye arabayı tekrar incelemeye alıyorlarmış. Kedi ölüyse otomobilin tamamen başarılı bir üretim olduğuna karar veriyorlarmış.
Bu üst düzey yetkili kendi fabrikasında aynı testi uygulamaya karar vermiş. Bir kaç denemeden sonra kedi testi tam türk usulü olmuş. Kediyi akşamdan otomobile kilitliyorlarmış. Sabah geldiklerinde kedi hala arabadaysa, üretim başarılı diye karar veriyorlarmış. Kedi kaçıp gittiyse, arabayı tekrar üretim bandına geri dönderiyorlarmış
Bu üst düzey yetkili kendi fabrikasında aynı testi uygulamaya karar vermiş. Bir kaç denemeden sonra kedi testi tam türk usulü olmuş. Kediyi akşamdan otomobile kilitliyorlarmış. Sabah geldiklerinde kedi hala arabadaysa, üretim başarılı diye karar veriyorlarmış. Kedi kaçıp gittiyse, arabayı tekrar üretim bandına geri dönderiyorlarmış
pInaR- Süper Mod.
Geri: kedi testi
ayyyyy yazık kediciklereeee
Gamze- Süper Mod.
BAKTABUL :: KARIŞIK :: İlginç Şeyler
1 sayfadaki 1 sayfası