eşinin çeyizini yedi
2 posters
BAKTABUL :: KARIŞIK :: İlginç Şeyler
1 sayfadaki 1 sayfası
eşinin çeyizini yedi
Psikolojik rahatsızlık nedeniyle 24 yıldır yün, orlon ve kadife parçaları yiyen Samsunlu Atilla Nuran'ı çeyizini yedi diye eşi terk etti, battaniye yedi diye patronu da kovdu. İstasyon Mahallesi'nde babası İsmail Nuran ile birlikte oturan Atilla Nuran (44), hastalığından kurtulmak için birçok kez tedavi gördü. Hastalığa 20 yaşındayken yakalandığını anlatan Atilla Nuran, 38 yaşındaki eşi Elmas Çelik ile boşanmalarına da neden olan hastalığını şöyle anlattı:
Elbisesini de yiyor .Günde bir kez normal yemek yiyorum. Ondan sonraki zamanlarda da ne bulursam, kumaş, yün, orlon bulup onları yiyorum. Bekçilik yaptığım işyerinde battaniyeleri yedim diye beni kovdular. 13 yıl önce evlendim. 1 çocuğum oldu. Ancak 3.5 yıl evli kalabildim. Çünkü eşim, çeyizini yediğim için beni terk etti. Hiçbir şey bulamazsam üzerimdeki elbiseleri yiyorum. Bulamadığım zaman ise bunalıma giriyorum. Tedavi olmak istiyorum. Beni bu hastalıktan kurtarın
Elbisesini de yiyor .Günde bir kez normal yemek yiyorum. Ondan sonraki zamanlarda da ne bulursam, kumaş, yün, orlon bulup onları yiyorum. Bekçilik yaptığım işyerinde battaniyeleri yedim diye beni kovdular. 13 yıl önce evlendim. 1 çocuğum oldu. Ancak 3.5 yıl evli kalabildim. Çünkü eşim, çeyizini yediğim için beni terk etti. Hiçbir şey bulamazsam üzerimdeki elbiseleri yiyorum. Bulamadığım zaman ise bunalıma giriyorum. Tedavi olmak istiyorum. Beni bu hastalıktan kurtarın
pInaR- Süper Mod.
BAKTABUL :: KARIŞIK :: İlginç Şeyler
1 sayfadaki 1 sayfası