kafasına 6 kurşun sıktı ölmedi
4 posters
BAKTABUL :: KARIŞIK :: İlginç Şeyler
1 sayfadaki 1 sayfası
Bir kadın, evine gelen ve kendisiyle tartışan eski eşi tarafından kafasına tabancayla 6 kurşun sıkmasına karşın ölmedi.. Arjantinde eski kocasıyla tartışan Patricia Goncalves Pereira, Globo'nun eski kocası kafasına 6 kurşun sıkmasına ragmen mucize olarak kurtuldu ve acilen hastaneye kaldırıldı.
Hastaneden bugün taburcu olan 21 yaşındaki ev kadını Patricia Goncalves Pereira, Globo TV'ye yaptığı açıklamada, “Bunun bir mucize olduğunu biliyorum. Şimdi yalnızca kurşunların çıkarılmasını ve yaşamımımı sürdürmek istiyorum” dedi.
Doktorlar, 7.65 çapındaki kurşunların, dün vurulan Pereira'nın kafasına bile girmediği, kafa derisinin altında durduklarını söylediler
Hastaneden bugün taburcu olan 21 yaşındaki ev kadını Patricia Goncalves Pereira, Globo TV'ye yaptığı açıklamada, “Bunun bir mucize olduğunu biliyorum. Şimdi yalnızca kurşunların çıkarılmasını ve yaşamımımı sürdürmek istiyorum” dedi.
Doktorlar, 7.65 çapındaki kurşunların, dün vurulan Pereira'nın kafasına bile girmediği, kafa derisinin altında durduklarını söylediler
pInaR- Süper Mod.
Geri: kafasına 6 kurşun sıktı ölmedi
way beee saol ya
fergie- MODERATÖR
9 CANLIYMIS
edit//pınar
9 CANLIYMIS
edit//pınar
Onur- Süper Mod.