BAKTABUL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

REAL MADRİD'DE SCHUSTER DÖNEMİ

REAL MADRİD'DE SCHUSTER DÖNEMİ Empty REAL MADRİD'DE SCHUSTER DÖNEMİ

Mesaj tarafından Onur Cuma Ağus. 03, 2007 12:54 pm

REAL MADRİD'DE SCHUSTER DÖNEMİ REAL MADRİD'DE SCHUSTER DÖNEMİ Bernd_Schuster

Geçtiğimiz hafta Fabio Capello'nun görevine son veren Real Madrid'de, daha önceden prensip anlaşmasına varılan Alman teknik direktör Bernd Schuster ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Bernabeu Stadı'nda yapılan imza töreninde konuşan Schuster, "Muhteşem birgün. Benim gibi genç sayılabilecek bir teknik direktöre bu muhteşem şansı veren başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Burası benim eski evim. Daha önce burada 2 sezon futbolcu olarak da görev almıştım ve bu benim için büyük bir şans. Teknik direktörlükteki ilk günümde aynı futbolcu olarak yaşadığım ilk günkü gibi olacak. Çünkü ikisinde de başarıyı hedefleyen bir Schuster var" dedi.

Bu arada Real Madrid kulübünün, 47 yaşındaki teknik adamın 480.000 Euro'luk tazminatını Getafe kulübüne vermeyi kabul ettiği ve Getafe kulübüyle olan sözleşmenin feshedildiği de açıklandı.

Başkan Ramon Calderon ise yaptığı açıklamada, "Schuster süper bir insan ve süper bir teknik direktör. Ayrıca kendisi Real Madrid'in gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biriydi. Biz yönetim olarak kulübün değerlerini bilen birisini takımın başına getirmek istiyorduk ve bunlara sahip olan Schuster'le sözleşme imzaladığımız içn çok şanslıyız" dedi.

1988 yılında Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olan ve eflatun beyazlılarda 2 sezon futbolcu olarak da görev alan Schuster, 1997 yılından beri sürdürdüğü teknik direktörlük kariyerindeki 7. takımını çalıştıracak.
Onur
Onur
Süper Mod.
Süper Mod.

- Similar topics